SIGGI – спец одяг із Італія для найсильніших чоловіків

Бренд SIGGI – це лінійка Італійського одягу для професіоналів своєї справи. Насамперед це якість, комфорт та стиль. Широкий вибір одягу для різних спеціалістів, які працюють в промисловості, бізнесі, ремісничому виробництві, громадському харчуванні, в уряді, в сфері медицини / лікарні, а також в сфері догляду за дітьми.

Робочий одяг (31)

Спецодяг (19)

Робочий комбінезон (7)

Утепленний одяг (5)

Тепла куртка, вітрівка (2)

ONLINE МАГАЗИН

НОВИНКИ
  • НОВИНКИ
  • РОЗПРОДАЖ

Місія

Компанія Siggi Group покращує якість робочого дня, пропонуючи професійний одяг, відповідний призначенню, довговічність, комфорт, безпеку і стиль.

Бачення

Siggi Group представляє собою організацію, яка прагне до розширення та інновацій. Вона твердо вірить в постійне поліпшення якості бізнесу.

Цінності

Якість бізнесу і відносин

Безпека

Етика

Участь в інноваціях

Будуємо майбутнє

Siggi – це лінійка Італійського одягу для професіоналів своєї справи. Насамперед це якість, комфорт та стиль. Широкий вибір одягу для різних спеціалістів

Без сім’ї немає майбутнього, пам’ятаючи про це, Siggi Group стала компанією, яка передає свій досвід і цінності з покоління в покоління. На сьогоднішній день, власниками бізнесу є італійська родина з невеликого містечка Вінченцо, недалеко від Венеції.

Італійський бренд робочого одягу

Наш Instagram